چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • تبعات جنگ علیه ایران از مرزهای منطقه فراتر رفته است

  • ایران دومین تیم پیر جام جهانی ۲۰۲۶

  • ایران و آذربایجان همواره روابطی دوستانه‌ داشته‌اند

  • قیمت خودرو امروز 13 خرداد

  • یحیی گل‌محمدی در آستانه لژیونر شدن؟

  • بدرقه خاص تیم ملی ترکیه برای جام جهانی 2026 / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز 13 خرداد

  • بالاخره ویزای اول برای تیم‌ملی صادر شد

  • کوثری: برخورد با آمریکایی‌ها باید تشدید شود

  • گروسی و جست‌وجوی بی‌پایان اورانیوم ایرانی + عکس

  • تفرقه‌ای که در زمان جنگ با تدبیر امام(ره) دفع شد

  • انهدام شبکه سازمان‌یافته زنان سارق در غرب کشور

  • وقتی ترس هم خسته می‌شود!

  • ترامپ، پروژه «اول آمریکا» را با خود به گور می‌برد

  • موشک‌باران پایگاه‌های آمریکا در واکنش به نقض آتش‌بس

  • اطلاعات افسران و پایگاه‌های محرمانه آمریکا در اختیار ماست

  • رئیس‌جمهور مادام‌العمر آمریکا!

  • انفجار خودرو در جایگاه سوخت‌گیری تهرانپارس / فیلم

  • استعفای رئیس عملیات ارتش رژیم صهیونیستی

  • حبس ابد برای رهبر جنبش «النهضه» تونس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 318260
    تاریخ انتشار: 10/آبان/1401 - 12:30

    احتمال کنار گذاشته‌شدن کنعانی‌زادگان و خلیل‌زاده از تیم ملی/ نشست با مدیران الاهلی به‌جز عکس و هدیه چه داشت؟

    درحالی مدافعان مرکزی تیم ملی فوتبال ایران مجبور به ترک اردوی این تیم در تهران شدند که احتمال دارد از لیست نهایی کی‌روش برای حضور در جام جهانی جا بمانند.

     احتمال کنار گذاشته‌شدن کنعانی‌زادگان و خلیل‌زاده از تیم ملی/ نشست با مدیران الاهلی به‌جز عکس و هدیه چه داشت؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرورزشی اردوی تیم ملی فوتبال ایران امروز (دوشنبه) با حضور تنها هشت بازیکن (براساس گفته کی‌روش) در مرکز ملی فوتبال پیگیری شد. در ابتدای این تمرین اما کارلوس کی‌روش در مصاحبه با خبرنگاران از اینکه برنامه و آماده‌سازی این تیم در مسیر درستی حرکت نمی‌کند، گلایه کرد. کی‌روش در این روز به‌غیر از بازیکنان ملی‌پوش استقلال که قرار است روز چهارشنبه در سوپرجام به میدان بروند، محمدحسین کنعانی‌زادگان و شجاع خلیل‌زاده را هم در اختیار نداشته است.

    این بازیکنان که در تیم الاهلی قطر شاغل هستند با تعطیلی مسابقات لیگ قطر مانند دیگر لژیونر‌‌های قطر، این کشور را ترک کردند و به اردو‌‌ی تیم ملی پیوستند، اما بعد از گذشت مدتی با تأکید مدیریت باشگاه‌شان مجبور به بازگشت به قطر شدند، این درحالی است که امید ابراهیمی دیگر لژیونرِ تیم ملی ایران که در قطر شاغل است در تمرینات تیم ملی هنوز حضور دارد و به‌خلاف کنعانی‌زادگان و خلیل‌زاده به قطر بازنگشته است.

    براساس تقویم فیفا باشگاه‌ها تنها یک هفته پیش از آغاز مسابقات جام جهانی می‌توانند بازیکنان‌شان را در اختیار تیم‌های ملی قرار دهند و در پروسه برگشت خوردن کنعانی‌زادگان و خلیل‌زاده نمی‌توان اشکالی از باشگاه قطری گرفت، ولی در این میان مسئله‌ای که وجود دارد، این است که باشگاه‌های قطری همه بازیکنان خارجی‌شان را آزاد کرده‌اند، ولی این دو بازیکن ایرانی دوباره به قطر فراخوانده شدند.

    این در حالی است که اخیراً مهدی محمدنبی نایب‌رئیس اول فدراسیون فوتبال و کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی در باشگاه الاهلی قطر حاضر و ضمن گفت‌وگو با مدیران و مربیان این تیم پیگیر وضعیت کنعانی‌زادگان و خلیل‌زاده شده بودند، حتی در این دیدار، نبی به‌خاطر اینکه باشگاه الاهلی دو بازیکن ایرانی‌اش را در اختیار اردوهای تیم ملی می‌گذارد، تشکر کرد اما حالا بعد از گذشت مدت کوتاهی با بازگشت این بازیکنان به قطر، مشخص شد که این نشست منفعت چندانی برای تیم ملی ایران نداشته و تنها به گرفته شدن چند عکس یادگاری و رد و بدل شدن هدایا ختم شده است.

    تیم ملی فوتبال ایران , تیم ملی فوتبال ایران ,

    کی‌روش در قسمتی از مصاحبه امروزش اشاره می‌کند که گذراندن پنج هفته بدون بازی فوتبال برای این دو مدافع میانی تیم ملی ایران در قطر، سخت است و این موضوع می‌تواند حضورشان در لیست نهایی تیم ملی را تحت‌الشعاع قرار دهد، این درحالی است که تیم ملی اخیراً با مصدومیت‌های سردار آزمون و اللهیار صیادمنش در خط حمله با شوک رو‌به‌رو شده بود و حالا با احتمال کنار گذاشته شدن دو مدافع مرکزی به‌نوعی چراغ هشدار برای تیم ملی ایران روشن می‌شود

    نظرات بینندگان
    نظرات شما